Meistä

Henkilökunta

 • Reetta

  Ammattitaitoa vuodesta 2008! Innolla loihdin muutoksia hiuksiin, niin värein kuin leikkauksin. Tai laitan hiukset juhlakuntoon kampausten muodossa. Tervetuloa penkkiin ratkomaan kanssani tukkapulmat pois :)

 • Anne

  Olen perehtynyt Sassoon -leikkaustekniikoihin ja kouluttautunut niihin Suomessa ja Englannissa. Tykkään tehdä Sassoonin tarkkalinjaisia leikkauksia, joissa otetaan huomioon hiusten ominaisuudet ja kasvojen muodot. Seuraan muodin virtauksia ja pidän itseni ajan tasalla myös alan kehityksessä. Päätyönäni toimin hiusalan opettajana nuorten parissa. Erikoisosaamisalueeni ovat haastavat värjäykset ja hiustenpidennykset.

 • Maaria

  Olen tarkka ja huolellinen tekijä. Tykkään keskittyä yhteen asiakkaaseen kerrallaan ja kaikessa rauhassa toteuttaa hänelle mieluiset ja piirteisiin sopivat hiukset, joiden kanssa pärjää kotonakin vaikka ei aina jaksaisi laittaa niitä. Kampauksia teen myös mielelläni eri mittaisiin hiuksiin.

 • Ida

  Töissäni yhdistän klassisia linjoja, muotoja ja värejä moderneihin twisteihin, yksilöiden jokaisen lopputuloksen juuri kantajalleen sopivaksi. Suosikkitöitäni ovatkin juuri väri- ja leikkauspaketit sekä kampaukset, mutta penkkiini voi istahtaa myös parturoitavaksi, permanentattavaksi tai muuten vaan hemmoteltavaksi. Tervetuloa!