Meistä

Henkilökunta

 • Krista

  Olen huolellinen ja kokenut ammattilainen. Erityisosaamistani ovat kokonaisvaltaiset väri- ja mallinmuutostyöt, erilaiset raidoitukset ja naisten lyhyiden ja puolipitkien hiusmallien leikkaaminen. Minulta onnistuu niin klassiset kuin muodikkaatkin parturityöt. Teen mielelläni myös kulmien ja ripsien kestovärjäyksiä sekä muotoilua.

 • Laura

  Ajatusmaailmaani hiusten ja ihonhoidon parissa kuvaa parhaiten arjen helppous. Hyvin leikattujen hiusten kanssa pärjää myös niinä päivinä, kun laittautumiseen ei ehdi tai jaksa panostaa muutamaa minuuttia kauempaa. Sama pätee ihonhoidon ja ehostamisen kanssa. Annan mielelläni vinkkejä tuotteiden käyttöön sekä hiustenlaittoon niin arjessa kun juhlassakin. Kauneudenhoitoalalla olen toiminut vuodesta 1999 ja hiusten parissa vuodesta 2003.

 • Reetta

  Ammattitaitoa vuodesta 2008! Innolla loihdin muutoksia hiuksiin, niin värein kuin leikkauksin. Tai laitan hiukset juhlakuntoon kampausten muodossa. Tervetuloa penkkiin ratkomaan kanssani tukkapulmat pois :)

 • Anne

  Tykkään tehdä tarkkalinjaisia leikkauksia ja sovitella malleja kunkin persoonallisiin piirteisiin istuvaksi. Seuraan muodin virtauksia ja pidän itseni ajan tasalla myös alan kehityksessä. Päätyönäni toimin hiusalan opettajana nuorten parissa. Erikoisosaamisalueitani ovat kampaukset ja Mago-pidennys.

 • Maaria

  Olen tarkka ja huolellinen tekijä. Tykkään keskittyä yhteen asiakkaaseen kerrallaan ja kaikessa rauhassa toteuttaa hänelle mieluiset ja piirteisiin sopivat hiukset, joiden kanssa pärjää kotonakin vaikka ei aina jaksaisi laittaa niitä. Kampauksia teen myös mielelläni eri mittaisiin hiuksiin.

 • Sanna

  Ihonhoito on ollut ammattini jo todella pitkään: ensin tein kauneudenhoitoalan hommia yrittäjänä 12 vuotta omassa hoitolassa ja nyt olen ollut kosmetologiopettajana 6 vuotta. Lempitöihini kuuluvat sokeroinnit ja ihonpuhdistukset. Myös jalkoja hoidan äärimmäisellä antaumuksella: vuonna 2016 suoritinkin jalkojenhoidon ammattitutkinnon. Tuurailen ja autan Lauraa Peicon kosmetologihommissa kesä-heinäkuussa. Tule hoidattamaan itsesi nyt kesäkuntoon.