Uusia tuulia: Peicco muuttaa 1.6.2019

Muutamme 1.6.2019 Voionmaankadulta osoitteeseen Keskustie 18. Palvelemme Voionmaankadulla toukokuun loppuun täysillä, ihanalla porukallamme Anne, Reetta, Ida, Maaria, Mira ja harjoittelija Taru-Marie. Muuton jälkeen meiltä loppuu kosmetologipalvelut lukuunottamatta meikkausta ja ripsien ja kulmien käsittelyjä. Ajanvaraukseen, puhelinnumeroon ja kanta-asiakaspisteisiin muutto ei vaikuta.

Uuden liikkeen myötä haluamme tarjota Jyväskylään ja oikeastaan koko Keski-Suomen kampaamotarjontaan jotain erilaista; uusitussa liikkeessämme Keskustiellä tulee sykkimään intohimoinen Sassoon -sydän. Olemme sitä suunnitelleet ja kouluttautuneet jo usean vuoden ajan. Kesäkuussa on oikea hetki avata Sassoon Partner Salon. Kosmetologipalvelujen jäädessä pois, uudistamme nimemme muotoon Peicco Hair Design. Lisää uudistuvasta liikkeestämme tiedotamme kevään aikana.

Tuntuu toki vähän haikealtakin palvella asiakkaita enää vain kevään ajan tutuissa ja toimivissa tiloissamme Voionmaankadulla. Yli 11 vuotta olemme saaneet olla osa Syrjälän ja Mäki-Matin liiketarjontaa. Alue on ollut aivan ihana ja polku yrittäjänä antoisaa, mutta myös sopivasti haasteellista ja opettavaista.

Alkuvaiheessa Hius- ja kauneuspalvelu Peicon strategiana oli ”monta palvelua yhden katon alla”. Se toimi hyvin ja saimme ensimmäisinä vuosina kerättyä uskollisen kanta-asiakaskunnan. Hyvä osa on pysynyt liikkeemme asiakkaina muuttuvissa tilanteissa ja osa on ihan alusta lähtien ollut mukana. Sydämellinen kiitos asiakkaille. Te  olette antaneet yrittäjyydelle tarkoituksen  ja päämäärän.

Ilosta sydän hypähtää, jos näemme mahdollisimman monen teistä seuraavan meitä kesäkuussa Keskustielle. Liikeideamme on vuosien varrella hioutunut laajasta palvelutarjonnasta enemmän huippulaatuiseen hiustenmuotoiluun, isommasta mennään pienempään, kunnioittaen sitä osaamisen ydintä: hyvää hiustenleikkausta ja jatkuvaa kehittymistä yhä paremmaksi. Sitähän Sassoon filosofia on. Yritämme tehdä parhaamme, että  rento ja hyvä palveluasenne, yhdistettynä intohimoiseen osaamisperusteiseen hiusmuotoiluun jatkuu kesäkuussa Peicco Hair Designissa.